Loopbaancoaching en pensioen

Ineens is het zover! Van alle kanten komen berichten dat ik het moet regelen. Mijn pensioen. Nog een paar maanden en dan!!! Loopbaancoach ben ik. Al heel lang. Stopt dat zo maar op zekere leeftijd? Gelukkig niet. Mijn leven lang heb ik mensen geholpen om te worden wie ze zijn. Daar stop je niet zomaar mee. Bovendien een beetje extra is wel fijn. De jaren in de theaterwereld hebben mijn pensioen geen goed gedaan.

Het mag wel anders. Ik mag de krenten uit de pap halen. Schooltoneel blijven doen, systemische interventies binnen loopbaantrajecten plegen. En loopbaan coaching combineren met mijn passie voor fotografie. Ik word Portret coach.

Wat is een portretcoach?

Simpel: Naast de werkvormen die de loopbaan coach hanteert komen er werkvormen uit de fotografie bij. Portretteren, ensceneren, reflecteren, co-creëren. Dat allemaal naar aanleiding van de loopbaanvraag. De loopbaanvraag die trouwens met beeld beantwoord wordt. Want een portret coaching sessie levert je een album met foto’s op die jouw vraag en de reflecties erop in beeld beantwoorden.

Arthur van Vliet.

Nieuwsgierig? Kijk hier.