Vijf jaar Nathurel

De mens maakt plannen en God lacht

Een jaar geleden liepen we langs de waterlijn van het Texelse strand. Nel en Arthur. Samen Nathurel. Daar maakte ik de foto die bij deze jubileumblog wordt geplaatst. Een mooi systemisch beeld. Voetstappen achtergelaten in het zand geven richting aan. Toen we ons realiseerden dat Nathurel op 11-09-2017 al weer vijf jaar bestaat wilden we dat vieren. De foto werd een relatiegeschenk en wie het ontvangt, krijgt een to do lijst met een diepere betekenis.

In de voetstappen die wij achter ons lieten in de afgelopen vijf jaar ligt veel verborgen. Antwoorden op de vraag wat willen we met de komende vijf jaar? Ze liggen er.

De vijf jaren achter ons begonnen met een plan en aan dat plan hebben we hard gewerkt. Bloggen, nieuwsbrieven, spiegelfoto’s, levend netwerk, oud netwerk laten herleven, verhalen vertellen, etc., etc.

Ons plan kende doelen en als we om kijken zien we dat de stappen in het zand wel zijn gezet maar dat niet elk doel werd bereikt. De voetstappen in het zand hebben ons ook naar onverwachte plaatsen gebracht. Niet bedoelt wel verkregen.

Het belangrijkste is geweest dat we stappen hebben gezet, sporen hebben nagelaten, stenen in de vijver hebben gegooid. Dat hebben we wel geleerd. In beweging komen dat is belangrijk. Zorg voor plannen en zet de stappen die er voor nodig zijn. De toekomst heeft ook plannen met jou en brengt die op je pad. Stappen bijstellen kan altijd en mogelijk verkrijg je niet wat je hebt bedoelt maar wel dat wat je heel goed kunt gebruiken.

To do: even omkijken.

 Arthur en Nel

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *