Nathurel.nl is de website van trainer/coach Arthur van Vliet

De oorsprong raken en daarmee de kern. Dat kenmerkt mijn coaching en mijn trainingen. Theater is de metafoor die ik gebruik. De koppeling van theater en authenticiteit vormt de onderscheidende factor. Verhalen worden sterker en werknemers  passen beter in de rol.

 

Aanbevelingen

Vanuit het hart: zo ervaar ik de samenwerking met Arthur van Vliet, met wie ik in verschillende functies samen heb gewerkt.(Bij Grondverf, Boemerang, Slagroom, Elephant)
Of het nu de acteur, de trainer, de dramadocent is, Arthur is Arthur. Wat je ziet is wat je krijgt. Mocht er eens een neiging zijn om een masker op te zetten, om welke reden ook, dan kan hij je aankijken en dan weet je: ach, ik zet hem maar af. Dat kijken dat kan hij. Hij ziet je. En als hij iets niet begrijpt wat hij ziet, dan vraagt hij je ernaar.
Vanuit het hart dus, met mooie metaforen, beelden.
Of hij ook scherp kan zijn? Absoluut. Maar dan ook vanuit het hart, omdat hij weet dat scherp zijn op dat moment dan jouw hart naar zijn hart brengt. Eenmaal daar is het immers gemakkelijker communiceren. Een genot om met hem samen te werken, vind ik.
Esther Daems, 11 augustus 2011
Esther Daems (actor, Grondverf) werkte direct samen met Arthur Van Vliet bij Elephant-HRD&M

Arthur geeft energie, en heeft een groot empathisch vermogen. Een uitstekende coach die met tact, flair, humor en creativiteit veel weet te bereiken. Een echte aanrader! Belangrijkste kwaliteiten: Aangenaam, Deskundige, Creatief
Ronald Arthur van Schaik, 4 augustus 2011
Heeft Arthur Van Vliet aangenomen als Loopbaanadviseur in 2009, en heeft Arthur Van Vliet daarna meer dan eens aangenomen.

Arthur van Vliet heeft mij ontzettend goed geholpen bij mijn eerste schreden in het ZZP-er veld; zowel persoonlijk als zakelijk was er direct een goede klik. Ook al zit onze zakelijke lijn erop, ik kan nog altijd bij hem terecht als vraagbaak of klankbord. Iemand die oprecht geïnteresseerd is in je welslagen.
Belangrijkste kwaliteiten: Deskundige, Hoge integriteit, Creatief
Pieter Van Boort, 28 juli 2011
Heeft Arthur Van Vliet aangenomen als Bedrijfsadviseur in 2008

Arthur, als iemand anders met jou een ‘klik klik’ heeft, dan heb je de grootste meerwaarde. Ik waardeer je vooral als iemand waar je echt een goed gesprek mee kunt hebben. Een gesprek waar je rijker uitkomt !”
Belangrijkste kwaliteiten: Deskundige, Waar voor uw geld, Creatief
John Nijhuis-Pollack, 10 augustus 2011
Heeft Arthur Van Vliet aangenomen als Personal trainer in 2009