Nathurel presenteren en andere trainingen

Een impressie.

Als je solliciteert of op acquisitie pad bent, herken je het wel. Langs obligate en soms hele creatieve vragen willen gesprekspartners achter je verhaal komen.

Hoe vaak heb ik niet verteld dat je daar zelf regie op kan nemen? Nou in het volgende gesprek was ik hem helemaal kwijt.

Voor de zomer zat ik in gesprek met een adviseur opleidingen van een grote zorginstelling. Toch fijn als je daar als trainer en loopbaancoach aan tafel mag zitten. Regie nemend zat ik lekker te kouten over Nathurel trainingen.

‘Ik wil graag een film’  Zei mijn gesprekspartner. ‘Dan kan ik die laten zien aan managers met een vraag’.

Enigszins van mijn stuk vertelde ik dat je niet zo maar een film had. ‘Dat hoor ik meer’. Was het eenvoudige antwoord. Hoezo regie?

Ik had niets en de portefeuille met opdrachten was ook niet zodanig dat ik nog veel materiaal bij elkaar kon gaan filmen. Toch is het gelukt om een snelle impressie te maken. Daar waar ik toestemming kreeg draaide de camera op statief mee. Met individuele klanten, op weg naar werk doen we dit ook. Al knippend en monterend zet je mooi je verhaal op scherp. en kijk! Je kan het laten zien!

Plezier bij het kijken.

Arthur van Vliet

(coming soon: Nathurel Loopbaan traject)