Narratief Presenteren

Narratief presenteren | Storytelling

Narratief presenteren

(familie van TED Talk en storytelling)

De vrouw was geraakt. Geraakt door haar eigen verhaal. Het was een verhaal met een kop, een goede opbouw, een climax en een mooie staart. Het verhaal van vader met een klein bedrijf. Tien mensen in dienst. Vader deed alles. Ook het verzuim. Door dat laatste werd vader onevenredig zwaar getroffen. Het koste hem de tent en voorzag hem van een depressie.

Geen wonder dat zij zich na haar HR-opleiding richtte op die instrumenten die verzuim konden voorkomen. Mocht een ondernemer toch getroffen worden door veel en of langdurig verzuim dan moest op zijn minst de ramp kunnen worden afgewend.

De dochter, nog steeds loyaal aan vader, werkte bij een verzekeraar waar zij instrumenten ontwikkelde om verzuim tegen te gaan.

Het aan de man brengen van de diensten die zij ontwikkelde vond ze  lastig en daarin stond zij niet alleen. Daarom werd besloten om de training Nathurel en narratief presenteren in te kopen.

De vrouw sloot de training af met het verhaal van vader gekoppeld aan een mooi product. Goed uitgelegd met een mooie PowerPoint. Haar stem klonk als een klok, ze gebruikte de ruimte goed, had zicht op haar non-verbaliteit, paste waar nodig statustransacties toe, er was goede dynamiek en ga zo maar door. Maar boven dit alles was ik geraakt.

Ik heb geen mensen in dienst, maar ik wilde kopen echt waar.

Meer weten?

info@nathurel.nl
of
06 81764649

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *