Aanbevelingen van Arthur van Vliet

Harriette Koolen

loopbaanadviseur bij de HAN en Workflow.

Arthur van Vliet heeft voor onze intervisiegroep een workshop gegeven over authentiek presenteren. Alle deelnemers waren enthousiast. Ik vond het naast leuk, ook leerzaam en diepgaand. Hij creeert een sfeer waarin geleerd, gelachen en nieuw gedrag uitgeprobeerd kan worden.

5 februari 2014, Harriette Koolen, gecertificeerd loopbaanadviseur was een klant van Arthur Van Vliet

 

Peter Kamphuis.

Medewerker Studiecentrum Open Universiteit Zwolle (parttime)

Arthur heeft het talent op een geheel eigen(-zinnige) wijze mensen, en in dit geval mij, een spiegel voor te houden en mij te laten zien wie ik werkelijk ben en niet hoe ik wil overkomen.
Daardoor kreeg ik richting in wat ík wil, wat ik plezier(-ig) vind. Bedankt Arthur, je hebt me weer op weg geholpen!

4 september 2013, Peter Kamphuis was een klant van Arthur Van Vliet

Contact Arthur van Vliet

Peter van de Bunt

 

Directeur/eigenaar van Elephant HRD&M, bureau voor outplacement, loopbaanadvies en assessments

Het was met lede ogen dat ik Arthur zag vertrekken. Aan twintig jaar samenwerking kwam door externe factoren een bitter eind. Het is niet omdat hij dat aan mij gevraagd heeft dat ik nu een aanbeveling schrijf. Het wel is omdat ik vind dat iedereen mag weten wat voor bijzondere en fantastische trainer Arthur is. Met name op het gebied van presenteren heeft hij een visie en een werkmethode ontwikkeld die werkelijk voor iedereen en in alle situaties van interactie werkt. Dat heeft natuurlijk met kennis en ervaring te maken. En met de passie voor de competentie als zodanig. Maar het heeft vooral te maken met zijn passie voor wat mensen in interactie laat doen hoe ze doen. Vanuit dat gegeven gaat hij met ze aan de slag. Elk aanbod van zijn trainees accepteert hij daarbij als materiaal om mee te werken. En dat aanbod is groot, wat vanaf het eerste moment dat je Arthur als trainer ontmoet voel je je vertrouwt als bij een van je beste vrienden en durf je jezelf te zijn. Al is het dan in een zakelijke omgeving en al laat hij je best hard werken.

Evert Slaman, 7 november 2012

Arthur van Vliet is een meer dan inspirerende trainer en een “klein kunstenaar” op het gebied van het leren (echt) presenteren! Belangrijkste kwaliteiten: Aangenaam, Hoge integriteit, Creatief.

Heeft Arthur Van Vliet aangenomen als personal trainer in 2011.

 

Rindert M. Bijleveld, 29 oktober 2011

Heeft Arthur Van Vliet aangenomen als Personal trainer in 2011.

De training “authentiek presenteren” is een inspirerende en vernieuwende training die me diepe inzichten heeft verschaft. Onconventioneel, soms confronterend maar zeer leerzaam met vele eye-openers. Arthur met zijn theaterachtergrond en ervaring weet je feilloos te wijzen op je aandachtspunten vanuit verschillende gezichtspunten.

Al met al een waardevolle ervaring die op vele vlakken gebruikt kan worden. Zeer praktisch en ervaringsgericht. Een aanrader voor iedereen die zich meer bewust wil worden van zichzelf en wil weten hoe hij/zij krachtiger kan overkomen gewoon door zichzelf te zijn.
Belangrijkste kwaliteitenFantastische resultaten, Deskundige, Hoge integriteit.

 

Marjan Boos, 26 september 2011

Heeft Arthur Van Vliet aangenomen als trainer in 2007.

Een aantal jaren geleden heb ik bij Arthur een intensieve, 2-daagse communicatie- en presentatietraining gevolgd. Met zijn ervaring als regisseur en toneelspeler, leerde Arthur ons veel meer dan in standaard trainingen gebruikelijk is. Het ging hier niet om het opzetten van een inhoudelijk goede presentatie, maar om de vorm. Dus vooral veel DOEN!  Arthur is zeer gedreven en enthousiast. De training was heel leuk en leerzaam. Belangrijkste kwaliteiten:Aangenaam, Deskundige, Creatief.

Contact Arthur van Vliet

Gert Laman QC, 8 augustus 2011

Heeft Arthur Van Vliet aangenomen als Personal trainer in 2010.

Bij Arthur leer je te presteren bij het presenteren. Confronterend, stimulerend en, dankzij het theater, veel techniek in huis zonder theatraal te worden. Een presentatie-training bij hem is zeer de moeite waard. Belangrijkste kwaliteiten: Aangenaam, Waar voor uw geld, Creatief

 

Jan Somsen, Sales Operations & Escalations Manager, Oracle, 22 juli 2011.
Werkte bij een ander bedrijf tijdens de samenwerking met Arthur Van Vliet

Deze training “Echt Presenteren” is een echte aanrader, daar je in deze training de valkuilen die hebt ondekt in jou presentaties kan trainen in een kleine groep die dan feedback kan geven. Ook leer je in deze training andere (soms zeer simpele) technieken die erg handig zijn wanneer je presentaties geeft voor een groep of als je jezelf moet presenteren in een sollicitatie gesprek.

 

Henk Kort

Werkte bij een ander bedrijf tijdens de samenwerking met Arthur van Vliet

Communicatie en presentatie training krijgen van een professional zoals Arthur is zowel een feest als indrukwekkend, positief confronterend als enthousiasmerend met de ene eye-opener na de andere. Het gebruik van ruimte, lichaamshouding, focus, stemgebruik, gebruik van stilte, kortom alle non-verbale aspecten komen aan bod. Ik had nooit gedacht nog eens te zingen teneinde de ademhaling onder controle te krijgen.
Voor een ieder die wil communiceren en pres(en)teren een aanrader. Zelden zo’n goede cursus gehad.

Contact Arthur van Vliet

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *